Lo Crit del Palleter

Lo Crit del Palleter
El palleter Vicente Domenech, patriota valenciá. Cuadro pintat per Joaquín Sorolla

domingo, 16 de junio de 2013

PROSELITISME CATALANISTE INFANTIL EN EL COLEGE HISPANIDAD D'ORBA

Ya son molts els pares que estan fent arribar a la seccio de la Marina Alta del Grup d'Accio Valencianista les seues protestes per la manipulacio ideologica que esta sofrint els seus chiquets en el Colege Hispanidad d'Orba.

La consecucio d'activitats catalanistes en este colege en la finalitat de crear noves generacions en una mentalitat tancada ad eixe nacionalisme excloent son una realitat.

Des del Grup d'Accio Valencianista mos hem ficat mans a l'obra i hem, en l'ajuda dels pares farts de vore com el catalanisme actua sense cap impunitat contra la voluntat i llibertat dels seus fills, mos han estant enviant com el colege s'ha convertit en un aparador de panflets a la vista de les inocents ments dels chiquets:



Volem demanar que vos fixeu atentament en la image central en la quatribarrada on fica “La Marina Alta” ¿Vos heu quedat en la image?  Ara mirem com estava la seu del partit ultracatalanista BlocCompromis el dia que se va realisar la Trobada en Pedreguer el 20 d’Abril de 2013



A soles mos podem preguntar ¿Quin es el grupuscul de professors, presents en eixe colege que estan donant cobertura ad esta politisacio i manipulacio ideologica dels chiquets? ¿Que esta fent la direccio front ad estos atacs a la llibertat individual de l'alumne?
¿Es pot considerar puntual? Res mes llunt de la realitat, en març este mateix colege va utilisar als chiquets per a donar soport a la campanyaEnllaçats per la llengua”, que com Círculo Cívico va denunciar,fomenta l'odi a l'espanyol i te com a finalitat impondre el catala com a llengua vehicular en tots els territoris que ells consideren els imperialistesPaïsos Catalans”. En eixe objectiu, el 7 de març del 2013, els professors tragueren a tots els alumnes, recordem sense consciencia de la implicacio politica e ideologia d'este acte, per a promocionar eixa campanya netament catalanista.
Pero no es la unica ocasio en la que els chiquets han segut utilisats com a ferramentes per a fer pressio i crear confrontacions politiques, en estes imagens podem vore a l'esquerra com  professors d'eixe colege participant, en banderes i pegatines d'Intersindical, en la manifestacio del 25 de febrer del 2013 contra les retallades dels ¿serveis? publics, i casualment, a la dreta una foto del colege en els chiquets trets al carrer en una pancarta de fondo en el mateix mensage...




Per als que no coneguen l'atra cara d'Intersindical, volem recordar que la seu que tenen en la plaça de l'Ajuntament va servir de base per a que les radicals joventuts d'Esquerra Republicana despenjaren una estrellada en mig de la provesso del 9 d'Octubre del 2008 en la que insultar als valencians, nostra tradicio i cultura, on el Grup d'Accio Valencianista realisarem una contundent resposta contra este atac, u dels mes grans sofrits pels valencians des de que comença la Batalla de Valencia.





¿I quins son els referents culturals imposts als chiquets des de la seua mes tendra infancia? Els dels traïdors a la cultura valenciana i renegats de la llengua valenciana, Enric Valor i Vicent Andrés Estellés, en esta foto podem vore com els chiquets estan obligats a retratar a Vicent Andres Estelles en l'esquerra, i en la dreta, com en els primers cursos de primaria tenen que vore un cartell jagant
d'Enric Valor.




Des d'el Grup d'Accio Valencianista, en vistes de que la Conselleria de Cultura no actua d'ofici com seria la seua obligacio, hem ficat en coneiximent del inspector de zona uns fets molt greus que atenten directament contra el drets fonamentals d'uns chiquets que son utilisats i manipulats sistematicament per uns mestres desaprensius vinculats, tal i com ha quedat demostrat, al partit catalanista radical Bloc-Compromis.

Al mateix temps animen als pares de qualsevol colege del Regne de Valencia a on s'estiguen practicant manipulacions d'este tipo, algo que por desgracia mos consta succedis a diari davant la deixadea de la Consellera de Cultura, Mª Jose Català, a que denuncien directament. O si ho preferixen mos facen aplegar les proves de lo que els catalanistes estan fent en els seus fills i el GAV ho fara per ells. Perque som conscients de que molts pares, en especial en pobles chicotets, tenen por a significar-se front a una casta catalanista que ve actuant impunement des de fa massa anys en la ment dels nostres fills.




No hay comentarios:

Publicar un comentario